Odvezao se tuđim vozilom, koje se potom zapalilo

Slika PU_BP/vatrogasni kamion.png

Prošli vikend, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari. Utvrđeno je, da je osumnjičeni, dana 22. travnja, iz dvorišta u Slavonskom Brodu 

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari. Naime, policija je utvrdila da je osumnjičeni, dana 22. travnja, iz dvorišta u Slavonskom Brodu, odvezao otključani osobni automobil (vlasništvo 68-godišnjaka), koji se potom oko 18.15 sati prilikom vožnje u Rastušju zapalio, a vozač udaljio u nepoznatom smjeru.

Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod. Očevidom u nazočnosti inspektora zaštite od požara, utvrđeno je, da je požar nastao zbog pregrijanosti rada motora i zapaljenja instalacija. Policijski službenici protiv 54-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica