Održana redovna konferencija

Slika PU_BP/Zgrada PU-Gupčeva.jpg

Dana 20. veljače, u 12 sati, održana je redovna konferencija u Policijskoj upravi brodsko - posavskoj, na kojoj je prezentirano stanje sigurnosti za 2016. godinu uz usporedbu sa 2015. godinom. Također su prezentirani statistički pokazatelji  

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 20. veljače, u 12 sati, održana je redovna konferencija u Policijskoj upravi brodsko - posavskoj, na kojoj je prezentirano stanje sigurnosti za 2016. godinu uz usporedbu sa 2015. godinom. Također su prezentirani statistički pokazatelji za siječanj 2017., uz komparaciju pokazatelja za siječanj prošle godine. Stanje sigurnosti ocijenjeno je povoljnim.

Glagnogovornica policijske uprave je obavijestila medije o događajima na području policijske uprave tijekom vikenda, istaknuvši kazneno djelo protuzakonitog, ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj. U području prometa bilo je riječi o dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama, od kojih se jedna dogodila u Slavonskom Brodu, a druga u Davoru.

Na redovnoj konferenciji, mediji su upoznati i sa rezultatima tjednih preventivno represivnih aktivnosti u prometu, uz korisne savjete i upute sudionicima u prometu, te propagiranje pozitivnog ponašanja u prometu. 



Stranica