Održana edukativno-preventivna akcija "Poštujte naše znakove"

  • Slika /PU_BP/2022/IMG-20231024-WA0013.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Ovo je još jedan u nizu programa u kojem su policijski službenici na zanimljiv, ali edukativan način prenijeli djeci kako i na koji način se trebaju ponašati u prometu

Foto: PU brodsko-posavska

 
Kako smo jučer najavili, danas 24. listopada u vremenu od 9 do 12 sati u prostoru Osnovne škole „Ivan Meštrović“ u Vrpolju održana je edukativno-preventivna akcija pod nazivom „Poštujte naše znakove“, koju provodi Ravnateljstvo policije i Policijska uprava brodsko-posavska u suradnji s Hrvatskom glazbenom mladeži, Općinom Vrpolje, Osnovnom školom Ivan Meštrović i partnerima iz Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa.

Policijskog službenika Službe prevencije Ravnateljstva policije, djeca su sa radošću dočekala, a on im je održao edukativno predavanje „Koracima malim i sigurnim po velikom svijetu prometa“. Potom je održan glazbeno scenski program i predstava: „Đak veseljak i prometni znak“.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su s učenicima proveli interaktivnu radionicu „Policajac - prijatelj pomagač“, a djecu je posebno razveselila podjela preventivnih materijala namijenjenih sigurnosti djece u prometu.

Završetak edukcije začinio je zabavno-poučni dio programa, te je za svu djecu održana vožnja mobilnim poligonom pod nazivom „Program prometne kulture za najmlađe“.

Ovo je još jedan u nizu programa u kojem su policijski službenici na zanimljiv, ali edukativan način prenijeli djeci kako i na koji način se trebaju ponašati u prometu.
 

Stranica