Od učestalog prekršitelja prometnih propisa oduzet automobil

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija1.jpg

Radi se o recidivisti koji je pravomoćno kažnjavan radi prometnih prekršaja, te su policijski službenici od istoga privremeno oduzeli osobni automobil

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, nadzirući promet, jučer (24. siječnja), u 10.50 sati, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 35-godišnjak.

Utvrđeno je da se radi o recidivisti, koji je u razdoblju od dvije godine prikupio negativne prekršajne bodove, te mu je rješenjem Policijske uprave brodsko-posavske određeno da ne može podnijeti zahtjev za polaganje vozačkog ispita do 30. lipnja prošle godine, što isti nije učinio.

Policajci su ga jučer ponovno „ulovili“ za upravljačem automobila, a s obzirom na to da se radi o učestalom prekršitelju prometnih propisa, koji je pravomoćno kažnjavan radi prometnih prekršaja, od istoga je privremeno oduzet osobni automobil.

Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pogledajte informaciju: Prometnom recidivistu oduzet automobil

Stranica