Obavijest Odjela upravnih poslova

Slika /PU_BP/Upravni poslovi 2019/upr.poslovi.jpg

Građanima su na usluzi upravni poslovi u Slavonskom Brodu (Policijska uprava brodsko-posavska), u Ulici Ivana Mažuranića 16 i u Novoj Gradiški (policijska postaja), u Ulici M. A. Relkovića 1

Foto: Ilustracija

Kako bi se smanjile gužve prilikom pružanja usluga građanima Odjel upravnih poslova Policijske uprave brodsko-posavske je organizirao rad na način da će se od sutra, svaki radni dan u 6 sati dijeliti brojevi. Radno vrijeme (ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak) je od 7.30 do 14 sati, a utorkom od 9 do 17 sati.

Također je organiziran rad i subotama (vijest: Rad upravnih poslova i subotom), zaključno sa radnom subotom dana 19. kolovoza, kada će građani moći u vremenu od 7.30 do 14.30 sati, obaviti poslove promjene adrese, prijave boravišta i prebivališta, izdavanja uvjerenja o prebivalištu i boravištu, izrade osobnih iskaznica i putnih isprava te uručenja osobnih iskaznica i putnih isprava.

Na blagdan (u subotu dana 5. kolovoza) Odjel upravnih poslova neće raditi.

Građanima su na usluzi upravni poslovi u Slavonskom Brodu (Policijska uprava brodsko-posavska), u Ulici Ivana Mažuranića 16 i u Novoj Gradiški (policijska postaja), u Ulici M. A. Relkovića 1.

Također podsjećamo građane da od dana 24. srpnja imaju mogućnost podnositi zahtjeve za izdavanje osobnih iskaznica u bilo kojoj policijskoj upravi ili policijskoj postaji u Republici Hrvatskoj koja obavlja upravne poslove, bez obzira na mjesto svojeg prebivališta ili boravišta.

Pogledajte prethodno objavljenu vijest:

Građani od danas mogu predati zahtjeve za izradu osobne iskaznice u bilo kojoj policijskoj upravi ili policijskoj postaji u RH.

Stranica