Novogradiška policija riješila devet kaznenih djela

Slika PU_BP/provalnik.jpg

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su jučer kriminalističkim istraživanjem radi počinjenih imovinskih kaznenih djela teške krađe (provaljivanjem) riješili sedam kaznenih djela teške krađe i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari.

Za ova kaznena djela koja su se dogodila u razdoblju od 19. do 26. studenog ove godine osumnjičen je 31-godišnjak iz Nove gradiške.

Radi se o šest provala u vikend kuće, jedna provala u ugostiteljski objekt, jedno oštećenje ulaznih vrata jedne udruge i jedno oštećenje razbijanjem stakla na dva prozora jedne vikend kuće. U ovim kaznenim djelima počinitelj je iz objekata u koje je nasilno ulazio odnosio razne suhomesnate i svježe prehrambene proizvode, alkoholna pića, odjevne predmete,  jedan radio i dva ručna rasvjetna uređaja, a iz ugostiteljskog objekta novac i 100 kutija raznih vrsta cigareta.

Dio otuđenih predmeta među kojima i 65 kutija otuđenih cigareta pronađeno je i oduzeto od osumnjičenog muškarca, te vraćeno oštećenim osobama.

Policija će protiv 31-godišnjaka iz Nove Gradiške dostaviti nadležnom državnom odvjetništvu posebno izvješće kao nadopunu kaznenih prijava za ovih sedam kaznenih djela teške krađe i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, a za jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari oštećeni je odustao od kaznenog progona.    



Stranica