Nogometna utakmica između NK “Omladinac” iz Gornje Vrbe i HNK “Hajduk”

Slika /PU_BP/2022/nogomet ilustracija 2.jpg

Pozivamo posjetitelje da poštuju upute i pravila organizatora te upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu

Foto: Ilustracija

Sutra, 13. rujna 2023. godine s početkom u 16 sati, na nogometnom stadionu „Stanko Vlainić Dida“ u Slavonskom Brodu, Aleja Miroslava Krleže, odigrava se nogometna utakmica između NK “Omladinac” iz Gornje Vrbe i HNK “Hajduk” iz Splita.
 
Obzirom da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja od strane policijskih službenika biti će uspostavljena tjelesna regulacija prometa na svim važnijim raskrižjima, te posebno na raskrižjima u neposrednoj blizini stadiona.
 
Policijska uprava brodsko-posavska apelira na sve one koji će se uputiti na stadion kao gledatelji da se pridržavaju uputa policijskih službenika prilikom dolaska prema i odlasku sa stadiona, te da parkiraju svoja vozila u široj zoni i da se prema stadionu upute pješice.
 
Obzirom da se očekuje dolazak organiziranih navijačkih skupina raspoloživa parkirališta ispred i oko stadiona biti će rezervirani za smještaj tih vozila, a za sve ostale gledatelje preporučano parkiranje vozila na pogodnim parkiralištima u široj gradskoj zoni.
 
U  svrhu održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira tijekom putovanja na utakmicu i povratka, kao i neometanog odigravanja nogometne utakmice, policija će poduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, Zakonu o javnom okupljanju.
 

Stranica