Nekoliko narušavanja javnog reda i mira tijekom vikenda

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija3.JPG

Policija protiv svih počinitelja prekršaja podnosi prekršajne prijave zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Tijekom vikenda policijski službenici su intervenirali nekoliko puta zbog narušavanja javnog reda i mira.
Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dana 9. srpnja, oko ponoći, postupali su u Slavonskom Brodu, povodom dojave o narušavanju javnog reda i mira. Pritom su utvrdili da se 42-godišnjak fizički sukobio s 48-godišnjakom i 39-godišnjakom, a koji je pokušao spriječiti tjelesni sukob.
Na području općine Velika Kopanica, u petak( 9. srpnja) oko 20 sati, zbog narušenih međuljudskih odnosa, javni red i mir verbalno su narušavali 48-godišnjakinja i 26-godišnjak.
U nedjelju, oko 8.30 sati, u općini Cernik, zbog ranije narušenih međuljudskih odnosa i pod utjecajem alkohola, javni red i mir, vikom i psovkama, narušavao je  40-godišnjak. Izvršenim alkotestiranjem, u organizmu 40-godišnjaka utvrđena koncentracija alkohola od 2,78 promila alkohola u krvi, koji je potom zadržan u prostorijama policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola.
Danas (12. srpnja), oko ponoći, u mjestu Trnjani, 28-godišnjak je, nezadovoljan na zaposlenicu ugostiteljskog objekta jer mu nije poslužila alkoholno piće, na istu bacio bicikl i pogodio ju u predjelu ramena. Po dolasku policijskih službenika nastavio je remetiti javni red i mir vikom, galamom i psovanjem. Počinitelj prekršaja je doveden u policijske prostorije, gdje mu je očitana koncentracija alkohola u krvi od 1,94 promila, nakon čega je zadržan u prostorijama policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola.
Policija protiv svih počinitelja prekršaja podnosi prekršajne prijave zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Foto: ilustracija

Stranica