Natočili gorivo te se odvezli bez plaćanja

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija1.jpg

Obadvoje su kaznena djela Prijevare počinili na području u nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, a uhvaćeni su na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske

Foto: ilustracija

Na graničnom prijelazu Bajakovo (Policijska uprava vukovarsko-srijemska), otkrivena su dva počinitelja kaznenih djela Prijevare, a koja su navedena djela počinili na području Policijske uprave brodsko-posavske.

Dana 19. veljače, u 13.15 sati, na odmorištu Dragalić (autocesta A3), nepoznati vozač je u osobni automobil natočio gorivo (nekoliko desetaka litara) te se odvezao sa benzinske postaje ne plativši natočeno gorivo. Uhvaćen je jučer (17. travnja) prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku te je utvrđeno da se radi o 27-godišnjaku (državljanin Republike Rumunjske).

U drugom slučaju, također na odmorištu Dragalić, dana 27. ožujka, oko 5 sati, nepoznata vozačica je u osobni automobil natočila nekoliko desetaka litara goriva koje nije platila, a otkrivena je dana 2. travnja, prilikom izlaza iz Republike Hrvatske na navedenom graničnom prijelazu. Utvrđeno je da se radi o 43-godišnjoj rumunjskoj državljanki.

Policijski službenici su odgovornoj osobi oštećene tvrtke uručili podatke koji su potrebni za pokretanje postupka privatnom tužbom.
 

Stranica