Narušavanje javnog reda i mira

Slika PU_BP/policija oa šareni.png

Jučer, 14. veljače 2018 godine oko 23,50 sati u Slavonskom Brodu unutar ugostiteljskoj objekta došlo je do narušavanja javnog rada i mira.  Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su utvrdili da je 40-godišnjakina pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,58 g/kg, vikala i galamila na 22-godišnju zaposlenicu, vrijeđajući je pogrdnim riječima, a nakon čega je razbila 5 čaša. Po dolasku policijskih službenika u ugostiteljski objekt, 40-godišnjakinja je počela i njih vrijeđati pogrdnim riječima, a prilikom ulaska u službeno vozilo, na njemu je oštetila vrata. Ista je zadržana u posebnoj prostoriji u policiji do otrežnjenja, a protiv nje slijedi kaznena i prekršajna prijava.   

Foto: PU brodsko-posavska 

Jučer, 14. veljače 2018 godine oko 23,50 sati u Slavonskom Brodu unutar ugostiteljskoj objekta došlo je do narušavanja javnog rada i mira.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su utvrdili da je 40-godišnjakina pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,58 g/kg, vikala i galamila na 22-godišnju zaposlenicu, vrijeđajući je pogrdnim riječima, a nakon čega je razbila 5 čaša. Po dolasku policijskih službenika u ugostiteljski objekt, 40-godišnjakinja je počela i njih vrijeđati pogrdnim riječima, a prilikom ulaska u službeno vozilo, na njemu je oštetila vrata. Ista je zadržana u posebnoj prostoriji u policiji do otrežnjenja, a protiv nje slijedi kaznena i prekršajna prijava.



Stranica