Nakon svađe tučnjava

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/default-news-image.jpg

Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Foto: ilustracija

Na području Policijske postaje Okučani, dana 17. kolovoza, oko 19.35 sati, unutar ugostiteljskog objekta, dva muškarca u dobi od 30 i 44 su narušavala javni red i mir. Posvađali su se i potukli, međusobno razmjenjujući udarce. U naguravanju 44-godišnjak je udario i 29-godišnjaka.
Navedene su rastavili ostali gosti, te je 44-godišnjak do dolaska policijskih službenika napustio mjesto događaja.

Alkotestom je u organizmu 30-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,74 promila (kod 29-godišnjaka 2,50 promila), te su obojica imali vidljive ozljede, no odbili su ponuđenu liječničku pomoć.

Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te su 35-godišnjoj zaposlenici izdali obavezni prekršajni nalog jer je alkoholizirane osobe usluživala alkoholnim pićem. Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika.
 

Stranica