Nakon što je prouzročio prometnu nesreću, pijani vizač se udaljio

Slika PU_BP/PN - alkohol Slavonija I- JK - 12-06-2018.JPG

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 12. lipnja, u 14,45 sati, u naselju Slavonija I u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, koju je prouzročio alkoholizirani vozač.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što je  53-godišnji vozač osobnog automobila  na parkirališnom prostoru, započeo skretati u desno, a da se prethodno nije uvjerio kako to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i ne vodeći pritom računa o parkiranom  automobilu, uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela njegovog automobila u prednji  dio parkiranog osobnog automobila, vlasništvo 63-godišnjakinje.

Nakon udara u parkirani automobil, vozač se udaljio s mjesta događaja. Policija ga je ubrzo pronašla, a izvršenim alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač upravljao automobilom pod utjecajem  alkohola od 3,06 g/kg u organizmu. Kako je postojala bojazan da će nastaviti upravljati vozilom, vozač je priveden i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje u policiji, do otriježnjenja.

Protiv vozača slijede odgovarajuće prekršajne prijave.



Stranica