Nakon prometne dali lažne podatke

Slika PU_BP/Policija rotac.jpg

Dana 23. veljače 2018. godine policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom kojeg sumnjiče da je poticao 65-godišnjaka na počinjenje kaznenog djela.

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 23. veljače 2018. godine policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom  kojeg sumnjiče da je poticao 65-godišnjaka na počinjenje kaznenog djela.

Policijski službenici su utvrdili da je dana 16. prosinca 2017. godine oko 02,00 sati u Slavonskom Brodu, 32-godišnjak upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola,    prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, nakon koje je nazvao 65-godišnjaka i potaknuo ga da se prijavi kao vozač koji je prouzrokovao prometnu nesreću. Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja poradi vršenja očevida, 65-godišnjak se istima predstavio kao vozač iako je znao da to nije istina.

Policijski službenici Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu protiv 32-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela poticanja na kazneno djelo, a protiv 65- godišnjaka kaznenu prijavu zbog kaznenog djela  ovjeravanje neistinitog sadržaja.



Stranica