NAJAVA: rekreativno trčanje povodom obilježavanja Dana europskog broja 112

Slika /PU_BP/2023/Dan europskog broja 112 - 11 veljače 2023/28.jpg

Sutra će seu u Slavonskom Brodu održati tradicionalno 13. rekreativno trčanje građana i pripadnika hitnih službi. Start je ispred Sportske dvorane „Vijuš“ u 11 sati i 2 minute. Trči se cestom prema Sportsko rekreativnom centru Poloj

Foto: ilustracija

Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova i Brodsko-posavska županija, dana 10. veljače (subota), u Slavonskom Brodu organiziraju tradicionalno 13. rekreativno trčanje građana i pripadnika hitnih službi. Start je ispred Sportske dvorane „Vijuš“ u 11 sati i 2 minute. 

Trči se cestom prema Sportsko rekreativnom centru Poloj, proizvoljnim tempom bez mjerenja rezultata i poretka (cca 5 km).

Ovom prigodom, u suradnji s Hrvatskom udrugom za bolesti štitnjače, pokreće se akcija za nabavku uređaja za ultrazvučnu dijagnostiku za Petrinju pod motom #Korak po Korak Zajedno.

Ispred dvorane „Vijuš“ održati će se prezentacija žurnih službi i udruga s početkom u 10.15 sati, na kojoj će prisustvovati i policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske.
Također će sudjelovati i u rekreativnom trčanju povodom obilježavanja Dana europskog broja 112 i početka humanitarne akcije 10. veljače.

Stranica