Najava preventivno - represivne akcije u prometu

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija4.JPG

Preventivno - represivna akcija će biti usmjerena na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga, ali i drugih teških prekršaja u prometu koji su izravni uzročnici prometnih nesreća

Foto: ilustracija

Nakon prethodnih akcija i sankcioniranja prekršitelja u prometu za teže prometne prekršaje Kroz naselje jurio brzinom od 124 km/h, policijski službenici nastavljaju s pojačanim nadzorima na području Policijske uprave brodsko-posavske.

Tako će i dana 14./15. rujna (subota/nedjelja) u vremenu od 20 do 5 sati, provesti preventivno - represivnu akciju u prometu. Akcija će biti usmjerena na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga, ali i drugih teških prekršaja u prometu koji su izravni uzročnici prometnih nesreća.

U vremenu od početka godine do kraja kolovoza, evidentirano je 116 prometnih nesreća u kojima je u organizmu vozača utvrđena prisutnost alkohola, što je za 9 prometnih nesreća više u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Pozivamo sudionike u prometu na oprez i pridržavanje prometnim pravilima te da svojim pozitivnim ponašanjem doprinesu boljem stanju sigurnosti u prometu.
 

Stranica