Najava: Preventivni program "Lily"

Slika /PU_BP/auto - policija.png

Program će se održati 19. srpnja na Korzu u Slavonskom Brodu

U organizaciji Policijske uprave brodsko-posavske zajedno s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Grada Slavonskog Broda i Udruge Brod-grupom za ženska prava, organizira se zajednička javna manifestacija, kojom će se predstaviti  Nacionalni multimodularni preventivni projekt pod nazivom „Lily“ usmjeren na senzibilizaciju građana o važnosti preveniranja nasilja nad ženama.  

Cilj projekta je osvješćivanje javnosti da se nasilje nad ženama i u obitelji događa u „četiri zida“, ali tamo ne treba i ostati, da njegove posljedice trpe žrtve, šira obitelj, ali i  društvo u cjelini. Jednako tako želi se osvijestiti javnost da je nasilje nad ženama jedan je od najtežih oblika kršenja ljudskih prava, u čijem sprečavanju trebamo sudjelovati svi.

U tom smislu, na Trgu Ivane Brlić Mažuranić, u Slavonskom Brodu, organizira se javno predstavljanje preventivnog projekta „Lily“, dana 19. srpnja 2019. godine, s početkom u 18 sati. Pozivamo sve da dođu, medijski poprate i pridruže se ovom atraktivnom Programu te time pruže podršku u aktivnostima, koje se provode na području sprječavanja nasilja u obitelji i nad ženama.

Pogledajte program preventivnog projekta "Lily"

Stranica