Nagrađeni učenici u "Prometnoj Učilici"

Slika PU_BP/Prometna učilica 2017 - gl.JPG

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 3. veljače u Osnovnoj školi „Dragutin Tadijanović“ u Slavonskom Brodu, učenicima su svečano podijeljene nagrade za rezultate u „Prometnoj Učilici“. U vremenu od 1. listopada do 30. studenoga 2016. godine, održano je 8. Državno natjecanje u poznavanju prometnih propisa „Prometna Učilica“, prilagođena uzrastu djece od 1. do 8. razreda osnovnih škola te omogućava učenicima upoznavanje s prometnim propisima i pravilima kao i osnovna prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu. Cilj „Prometne Učilice“ je podizanje razine prometne kulture već od najranije dobi, kontinuiranim obrazovanjem djece kao preventivnom mjerom u sprječavanju stradavanja djece u prometu. Kao i ranije učenici osnovnih škola Brodsko-posavske županije sa svojim učiteljima koji ih vode, postizali su izvrsne rezultate, a isto tako je bilo i na prethodnom natjecanju.

Osnovna škola „Dragutin Tadijanović“ je u kategoriji najboljih škola, jedna od 3 najuspješnije škole te je dobila nagradu – laptop. U kategoriji razrednih odjela, drugo mjesto osvojio je 6.a razred ove škole.

Za prvo mjesto, nagradu - mobitel, osvojili su: Adriano Vojnović (5.b) i Magdalena Kavka (6.a). Za drugo mjesto, nagradu – skateboard, štitnike i kacigu osvojili su: Borna Šarac (5.b), Nikolina Katavić (6.a), Nika Kurdija (7.a). Za treće mjesto, nagradu - ciklometar, prsluk, bočicu, osigurač nogavica osvojili su: Marko Prgomet (5.b) i Marija Kolovrat (7.a). Za četvrto mjesto, nagradu - biciklistička jakna i lokot za zaključavanje bicikla, osvojili su: Tibor Božić (5.b), Noa Repić (6.a) i Fran Aušić (7.a). Za peto mjesto, nagradu - led ručni digitalni sat, osvojio je Roko Stanić (5.b).

Ravnateljica škole Ana Blagović, prilikom uručenja zasluženih nagrada čestitala je nagrađenim učenicima, svima koji su doprinijeli uspjehu škole, svim učenicima na sudjelovanju u natjecanju i mentorici Slavici Danilović. Čestitkama se pridružio zamjenik načelnika Policijske uprave brodsko-posavske Ivica Ostrun i Mario Rezo, voditelj „Prometne Učilice“ i djelatnik tvrtke „Mojtelekom“ koji su sudjelovali u podjeli prigodnih nagrada.



Stranica