Načelnik Zovak na sjednici Županijske skupštine podnio izvješće o radu policije

Slika PU_BP/Načelnik Zovak.JPG

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer je sa radom započela šesta sjednica Županijske skupštine na kojoj je između ostalih točaka dnevnog reda bilo i izvješće o radu policije. Načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Ante Zovak u sklopu ove točke dao je iscrpno izvješće o stanju sigurnosti za prošlu godinu kao i izvješće o radu Policijske uprave brodsko-posavske.

Nakon izlaganja načelnika Policijske uprave brodsko-posavske Ante Zovak svi klubovi zastupnika su se uključili u analizu o radu policije, postignutim rezultatima i aktivnostima temeljem podnesenog izvješća, a kako je ova tema bila zainteresirala sve prisutne česte su bile i pojedinačne rasprave.

Može se sa zadovoljstvom reći da su većina vijećnika studiozno proanalizirali dostavljene im materijale s obzirom na raspravu, sugestije i prijedloge kako poboljšati neke segmente rada policije. Ove prijedloge i sugestije načelnik Ante Zovak pozitivno je ocijenio i prihvatio. Osim toga i rekao da će policija u narednom razdoblju kroz svoj rad i planove aktivnosti uvrstiti i ove prijedloge i sugestije koje se uglavnom odnose na kaznena djela korupcije, imovinska kaznena djela s naglaskom na krađe, konzumacija i zlouporaba opojnih droga, maloljetnička delikvencija, ponašanje biciklista u pješačkim zonama, vozači motocikala i mopeda i drugo.

Izvješće o radu policije jednoglasno su podržali svi klubovi zastupnika i vijećnici Županijske skupštine, a posebno su bili zadovoljni s ostvarenim rezultatima kroz preventivne projekte koje je provodila Policijska uprava brodsko-posavska za što su dali bezrezervnu potporu u daljnjem radu ovoj policijskoj upravi. 
 



Stranica