Načelnik PU brodsko-posavske primio nove vježbenike

  • Slika /PU_BP/2023/Vježbenici2023/Vježbenici1.jpg
  • Slika
  • Slika

Načelnik policijske uprave je vježbenicima zaželio dobrodošlicu i čestitao na uspješno završenom školovanju. Naglasio je da će se u svom budućem radu susresti sa mnoštvom izazova ove časne i odgovorne službe te biti na usluzi građanima

Foto: Ilustracija

Načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Antun Valić sa suradnicima danas (16. listopada) je primio 22 vježbenika. Radi se o mladim policijskim snagama koji su prošli testiranje kandidata/kandidatkinja prijavljenih na natječaj, a potom uspješno završili Program za srednjoškolsko obrazovanje odraslih za zanimanje policajac/policajka.

Na kratkom sastanku načelnik policijske uprave je vježbenicima zaželio dobrodošlicu i čestitao na uspješno završenom školovanju. Naglasio je da će se u svom budućem radu susresti sa mnoštvom izazova ove časne i odgovorne službe te biti na usluzi građanima poštujući i provodeći zakone i propise.

Načelnik je također napomenuo da će im on osobno, kao i ostali rukovoditelji i starije radne kolege tijekom vježbeničkog staža uvijek biti na raspolaganju, kako bi što prije savladali policijski posao.
Vježbenicima su pritom uručena rješenja o prijemu u policiju u svojstvu vježbenika/ce.

Nove policijske snage će svoj vježbenički staž odraditi na poslovima temeljne, prometne, interventne i granične policije, a nakon toga će biti raspoređeni po ustrojstvenim jedinicama Policijske uprave brodsko-posavske.

Stranica