Na ulici se fizički sukobili

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IMG_0756-lisice.jpg

Policijski službenici su sve troje doveli u službene prostorije policije na daljnje postupanje, te protiv istih podnosi odgovarajuće prijave.

Foto: Ilustracija

U Slavonskom Brodu, dana 6. lipnja, oko 2 sata, 22-godišnjak je došao osobnim automobilom u Imotsku ulicu, kojom prilikom je zbog narušenih odnosa vikao i psovao ispred kuće koju koristi 25-godišnjak, a koji je potom izašao iz dvorišta i oštetio osobni automobil.
Također je sa još jednom muškom osobom, fizički nasrnuo na 22-godišnjaka, razmijenivši međusobno nekoliko udaraca po glavi i tijelu. Javni red i mir na mjestu događaja u vidno alkoholiziranom stanju, narušavala je i 23-godišnjakinja koja je vikala i galamila te riječima vrijeđala policijske službenike.

Policijski službenici su sve troje doveli u službene prostorije policije na daljnje postupanje, dok za muškom osobom koja je sudjelovala u fizičkom sukobu te se udaljila prije dolaska policije, nastavljaju tragati.
Protiv troje počinitelja u dobi od 22, 23 i 25, policija podnosi optužne prijedloge Općinskom sudu, a protiv 22-godišnjaka i kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Stranica