Na autocesti A3 smrtno stradao 34-godišnji vozač automobila

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija3.JPG

U prometnoj nesreći je na mjestu događaja smrtno stradao 34-godišnji vozač osobnog automobila, a 44-godišnji vozač teretnog vozila je teško ozlijeđen dok je 39-godišnji suvozač lakše ozlijeđen

Foto: Ilustracija

Danas (24.veljače), u 4.50 sati, na autocesti A3, kod Nove Kapele, na sjevernoj kolničkoj traci, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Naime, policija je u suradnji sa županijskom državnom odvjetnicom  napravila očevid, kojim je utvrdila da se 34-godišnji vozač (hrvatski državljanin), kretao sjevernom kolničkom trakom autoceste A3, osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka dok se ispred njega u istom smjeru kretao teretni automobil Hrvatske vojske,  a u kojem su se nalazili 44-godišnji vozač i 39-godišnji suvozač (pripadnici Hrvatske vojske).

U jednom trenutku je 34-godišnji vozač zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila, udario prednjim dijelom automobila u stražnji dio teretnog vozila nakon čega je sletio s kolnika u odvodni kanal.
Odmah po dojavi o nesreći na mjesto događaja su izašli policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod i djelatnici Hitne medicinske pomoći.

U prometnoj nesreći je na mjestu događaja smrtno stradao 34-godišnji vozač osobnog automobila, a 44-godišnji vozač teretnog vozila je teško ozlijeđen dok je 39-godišnji suvozač lakše ozlijeđen te su prevezeni u bolnicu, u Novu Gradišku na pružanje liječničke pomoći.

Stranica