Muškarac osumnjičen za počinjenje pet kaznenih djela

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/krim.jpg

Osumnjičeni je na području Slavonskog Broda (Ulica Vinogorska, Vinogradska, Petra Krešimira IV, V. Jagića, te Trg pobjede), tijekom srpnja i kolovoza, pod okriljem noći, provaljivao u objekte

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje četiri kaznena djela Teške krađe i jedno kazneno djelo Krađe.

Utvrđeno je da je navedeni na području Slavonskog Broda (Ulica Vinogorska, Vinogradska, Petra Krešimira IV, V. Jagića, te Trg pobjede), tijekom srpnja i kolovoza, pod okriljem noći, provalio ulazna vrata tri ugostiteljska objekta i jedne trgovine, dok je u jednom slučaju ušao u unutrašnjost ugostiteljskog objekta kroz otvoren prozor.

Nakon ulaska u objekte iz unutrašnjosti je otuđio iznad 740 eura, 69 kutija raznih cigareta i novčanik sa 70 eura te osobnim dokumentima i bankovnim karticama vlasnika, dok se u jednom objektu oglasio alarm pa je pobjegao ne otuđivši ništa.

Policijski službenici protiv 44-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Stranica