Muškarac kazneno i prekršajno prijavljen

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/lisice.jpg

Protiv 38-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave od strane oštećenih te policijski službenici protiv istog također podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

U Slavonskom Brodu, dana 5. kolovoza, oko 23.30 sati, 38-godišnjak je narušavao javni red i mir, fizički napao tri osobe, te oštetio dva automobila. Pritom nije bilo težeg ozljeđivanja osoba.

Naime, 38-godišnjak je fizički napao 58-godišnjaka (koji ga je došao upozoriti da prestane s vikom i galamom), odgurnuvši istoga koji je pao i ozlijedio se. Također je napao i članove njegove obitelji, na način da je nekoliko udaraca zadao 30-godišnjaku, te odgurnuo 53-godišnjakinju koja je pala te se ozlijedila. Pritom je pas vlasništvo 38-godišnjaka istrčao iz dvorišta ogrebavši 58-godišnjaka po nozi.

Nakon fizičkog sukoba 38-godišnjak je oštetio osobne automobile vlasništvo 58-godišnjaka i 30-godišnjaka.

Policijski službenici su 38-godišnjaka uhitili i priveli u policijsku postaju Alkotestom je u organizmu navedenog očitana koncentracija alkohola od 2,17 promila.

Protiv 38-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave od strane oštećenih zbog počinjenja kaznenog djela Oštećenja tuđe stvari. Policijski službenici također protiv 38-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Stranica