Mega bikers susreti

Slika PU_BP/Moto-susreti.jpg

Ove godine kao i prethodnih godina, u vremenu od 9. do 11. svibnja 2014. godine, Moto klub „Brod“ organizira „11. Mega bikers susrete Slavonski Brod 2014.“, koji će se održati u Splavarskoj ulici  

Foto: PU brodsko-posavska

Ove godine kao i prethodnih godina, u vremenu od 9. do 11. svibnja 2014. godine, Moto klub „Brod“ organizira „11. Mega bikers susrete Slavonski Brod 2014.“, koji će se održati u Splavarskoj ulici i na području Slavonskog Broda. Uz tradicionalnu trku ubrzanja, defile i moto igre, predviđeni su zabavni koncerti u večernjim satima, u petak i subotu (9. i 10. svibnja).

Prema iskustvima od ranije, očekuje se veliki broj posjetitelja na ovim susretima, te pojačano prometovanje u Slavonskom Brodu i okolici, a sukladno navedenom važno je da ostali građani, pješaci, biciklisti, budu dodatno oprezni u prometu.

Policijski službenici će fizički regulirati promet u Splavarskoj ulici, Vrazovoj ulici, te prostoru u blizini sportske dvorane „Vijuš“ i gradskih bazena. Od gradskih bazena, Splavarskom ulicom prema Sportsko rekreacionom centru „Poloj“, prometovanje će biti dozvoljeno samo mopedima, motociklima i vozilima s posebnim odobrenjem, koje će policijski službenici nadzirati prilikom ulaska u prostor, u Splavarskoj ulici.

U subotu, 11. svibnja, promet će biti privremeno zatvoren i preusmjeren okolnim cestama, zbog održavanja utrka ubrzanja od 12 do 15 sati na dionici ceste D53 od križanja s D525 do semaforiziranog križanja s produženom Svačićevom. 

Policija će pojačano nadzirati promet, osiguravati protočnost i po potrebi fizički regulirati promet i na drugim frekventnijim raskrižjima u Slavonskom Brodu i okolici, te postupati sukladno policijskim ovlastima, vodeći računa o sigurnosti građana i njihove imovine.

Podsjećamo građane i sudionike predstojećih moto susreta, na savjesno i odgovorno ponašanje, dosljedno poštivanje prometnih propisa, te suzdržavanje od činjenja prekršaja ili kaznenih djela, kako bi i ovi moto susreti prošli u najboljem redu.



Stranica