Krivotvorio ulazno - izlazne granične štambilje

Slika /PU_BP/2022/20220722_094211.jpg

Kriminalističkim istraživanjem je potvrđena sumnja da je 39-godišnjak dao putovnicu nepoznatoj osobi koja mu je za nekoliko stotina eura izradila krivotvorene ulazno – izlazne granične štambilje

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Šamac u zajedničkoj suradnji sa carinom, prilikom granične kontrole, na ulazu u Republiku Hrvatsku, kontrolirali su autobus, vozača, putnike i prtljagu.
Prilikom pregleda putovnice 39-godišnjeg putnika (državljanina Bosne i Hercegovine), policajci su posumnjali u vjerodostojnost nekoliko otisnutih ulazno - izlaznih graničnih štambilja.

Kriminalističkim istraživanjem je potvrđena sumnja da je 39-godišnjak, dao putovnicu nepoznatoj osobi koja mu je za nekoliko stotina eura izradila krivotvorene ulazno – izlazne granične štambilje.

Policijski službenici protiv 39-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave, te je istome rješenjem o odbijanju ulaska u Republiku Hrvatsku odbijen ulazak sukladno odredbama Zakona o strancima.

Stranica