Krivotvorenje isprave

Slika PU_BP/IMG_1210-svjetla.jpg

Dana 10. kolovoza, oko 6.30 minuta, policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška, u Starog Gradiški su zatekli 20-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine u činjenju kaznenog djela. Mladić je zatečen u mijenjanju registracijskih pločica na osobnom automobilu Golf (njemačkih registracijskih pločica), na koji je postavio ne pripadajuće registracijske  

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 10. kolovoza, oko 6.30 minuta, policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška, u Starog Gradiški su zatekli 20-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine u činjenju kaznenog djela. Mladić je zatečen u mijenjanju registracijskih pločica na osobnom automobilu Golf (njemačkih registracijskih pločica), na koji je postavio ne pripadajuće registracijske pločice Bosne i Hercegovine.

Policijski službenici su oduzeli registracijske pločice i prometnu dokumentaciju te protiv osumnjičenika dostavljaju kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Pogledajte informaciju: Namjeravao prijeći granicu s tuđom putnom ispravom.



Stranica