Kriminalističkim istraživanjem riješena teška krađa i krađa

Slika PU_BP/provala u kuću.png

Foto: Ilustracija

Kriminalističkim istraživanjem zbog imovinskih kaznenih djela krađe i teške krađe policija je jučer riješila jedno kazneno djelo teške krađe i jedno kazneno djelo krađe.

Teška krađa se dogodila u razdoblju od 27. listopada do 1. studenog ove godine na području općine Garčin, kojom prilikom su počinitelji pokidali lokot na ulaznim vratima skladišta jedne tvrtke iz kojeg su otuđili veću količinu novih i rabljenih dijelova za različita teretna vozila kao i dva diferencijala i tri mjenjača za teretna vozila-kamione čime su oštetili tu tvrtku za više desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici su kriminalističkim istraživanjem u jednoj tvrtki za otkup sekundarnih sirovina u Slavonskom Brodu pronašli ukradene predmete, koje su uz potvrdu oduzeli i vratili oštećenoj tvrtki. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem policija je zbog sumnje da je počinio ovo kazneno djelo uhitila 32-godišnjaka s područja općine Sibinj. Jučer dovršenim kriminalističkim istraživanjem 32-godišnjak je osumnjičen da je zajedno s još dvojicom muškaraca u dobi od 38 i 24 godine također s područja općine Sibinj počinio ovo kazneno djelo. Policija će protiv njih nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo teška krađa.


Kriminalističkim istraživanjem koje je jučer dovršeno nad 32-godišnjakom osumnjičeni su 32-godišnjak i 24-godišnjak s područja općine Sibinj, koje se sumnjiči da su počinili i kazneno djelo krađe koja se dogodila sredinom kolovoza, kada je kod Slavonskog Broda sa jednog restorana izvan funkcije sa krovišta skinuto i ukradeno oko 50 kvadratnih metara krovne konstrukcije od bakrenog lima vrijednosti više tisuća kuna. Policija će protiv njih dvojice nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo krađe. 
 



Stranica