Krali parfeme

Slika /PU_BP/Krađe,razno2019/Parfemi.jpg

Osumnjičeni su parfeme stavili u vrećicu koja je sa unutarnje strane obložena aluminijskom folijom i prošli pored blagajne ne plativši

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 21 i 26 sa područja Splitsko-dalmatinske županije. Pritom je potvrđena sumnja da su dvojica osumnjičenih sa još jednom muškom osobom, dana 17. veljače, u 18 sati, u Slavonskom Brodu iz trgovačkog centra u Osječkoj ulici, otuđili više parfema, u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Parfeme su stavili u vrećicu koja je sa unutarnje strane obložena aluminijskom folijom, te prošli pored blagajne, ne plativši. Uočio ih je zaštitar koji je odmah pozvao policiju, zadržavši dvojicu do njihova dolaska, dok se treći dao u bijeg. Policijski službenici su otuđene parfeme oduzeli od osumnjičenika te vratili odgovornoj osobi oštećene trgovine. Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika u cilju pronalaska treće osobe, te podnošenja posebnog izvješća Općinskom državnom odvjetništvu.

Pogledajte informaciju: Krali parfeme iz trgovina

Pisane vijesti