Krađe iz vozila, stana i ugostiteljskog objekta

Slika PU_BP/IMG_1496-služ.vozilo.jpg

U Policijskoj postaji Slavonski Brod, jučer su prijavljene dvije krađe. U prvom slučaju, u vremenu od 7,30 do 8 sati, u Slavonskom Brodu, naselje Andrije Hebrang, netko je iskoristio nepažnju 70-godišnjakinje, te iz stana otuđio  

Foto:

U Policijskoj postaji Slavonski Brod, jučer su prijavljene dvije krađe. U prvom slučaju, u vremenu od 7,30 do 8 sati, u Slavonskom Brodu, naselje Andrije Hebrang, netko je iskoristio nepažnju 70-godišnjakinje, te iz stana otuđio manju količinu novca. U drugom slučaju, oko 10.30 sati, u Slavonskom Brodu, u Runjaninovoj ulici, netko je iz otključanog osobnog automobila sa sjedala otuđio torbicu sa osobnim dokumentima, bankovnim karticama i nekoliko stotina kuna (vlasništvo 38-godišnjakinje). Policija traga za počiniteljima ovih kaznenih djela i otuđenim predmetima.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer su u okviru kriminalističkog istraživanja utvrdili, da je 15-godišnjak, dana 19./20. travnja, na novogradiškom području, u ugostiteljskom objektu, iskoristio nepažnju 40-godišnjaka iz Zagreba, otuđivši mu mobitel, kojeg je potom prodao. Mobitel je pronađen i vraćen vlasniku, a protiv 15-godišnjaka policija podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi zbog sumnje u kazneno djelo krađe Općinskom državnom odvjetništvu za mladež i izvješće Centru za socijalnu skrb u Novoj Gradiški. 

Pogledajte vijest: Krađa u Sl. Brodu, teška krađa u N. Gradiški.



Stranica