Krađe i teška krađa

Slika PU_BP/IMG_1149-stop-pol..jpg

Jučer je na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirano sedam kaznenih djela imovinskog karaktera. Riječ je o jednom kaznenom djelu teške krađe, na području Slavonskog Broda,

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer je na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirano sedam kaznenih djela imovinskog karaktera. Riječ je o jednom kaznenom djelu teške krađe, na području Slavonskog Broda, kojom prilikom je otuđen razni alat i kablovi, šest kaznenih djela krađe (četiri na brodskom i dvije na novogradiškom području), kojom prilikom su otuđeni razni predmeti (registracijska pločica, lančić, bicikli i novac),

Prvi slučaj krađe na novogradiškom području, dogodio se jučer u vremenu od 11.30 do 12 sati, kada je nepoznata osoba iz otključane kuće, dok se 90-godišnja vlasnica nalazila u vrtu, otuđila nekoliko desetaka kuna. 

U drugom slučaju je prijavljena krađa većeg novčanog iznosa iz stana bračnog para u dobi od 73 i 83. Naime, ženska osoba je jučer, oko 14.25 sati u Novoj Gradiški, u Štrosmajerovoj, nudeći skripte o raznim bolestima i razne preparate za liječenje, iskoristila nepažnju bračnog para i otuđila novac.

Vlasnici su ovim kaznenim djelima oštećeni za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici tragaju za počiniteljima kaznenih djela teške krađe i krađe, te otuđenim predmetima i novcem.

Pogledajte vijest: Dvojica osumnjičena za dva kaznena djela.



Stranica