Krađa nakita i bankovne kartice

Slika PU_BP/Policija rotac.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška dovršili su kriminalističko istraživanje nad mlađom muškom osobom koju sumnjiče da je krajem prosinca 2016. godine, na području općine Nova Kapela provalio u vjerski objekt iz kojeg je ukrao nakit vrijednosti više tisuća kuna.   

 

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška dovršili su kriminalističko istraživanje nad mlađom muškom osobom koju sumnjiče da je krajem prosinca 2016. godine, na području općine Nova Kapela provalio u vjerski objekt iz kojeg je ukrao nakit vrijednosti više tisuća kuna. Policijski službenici protiv mlađe muške osobe podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakinjom koju sumnjiče da je od mjeseca rujna do prosinca 2016. godine, nakon što je od 66-godišnjaka ukrala bankovnu karticu s pripadajućim pinom, na više bankomata na području Slavonskog Broda podizala novac, oštetivši ga za više stotina tisuća kuna.  Policijski službenici protiv 32-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica