Krađa iz otvorene kuća

Slika PU_BP/novac02.jpg

U petak, u Policijsku postaju Okučani, 73-godišnjak je prijavio, da mu je netko dan ranije, u prijepodnevnim satima, iz obiteljske kuće, na području općine Gornji Bogićevci, otuđio više tisuća kuna. U to vrijeme, vrata  

Foto: Ilustracija

U petak, u Policijsku postaju Okučani, 73-godišnjak je prijavio, da mu je netko dan ranije, u prijepodnevnim satima, iz obiteljske kuće, na području općine Gornji Bogićevci, otuđio više tisuća kuna. U to vrijeme, vrata obiteljske kuće su bila otvorena, a vlasnik je sa suprugom bio u vrtu iza kuće. Policija traga za počiniteljem kaznenog djela i otuđenim novcem.

Policija upozorava građane: Obzirom na pojavu krađa iz otključanih automobila i otključanih stanova i obiteljskih kuća, policija upozorava građane na pojačan oprez, te da obavezno zaključavaju svoje automobile, ulazna, balkonska vrata svojih stanova, zatvaraju prozore obiteljskih kuća, kako ne bi postali žrtvom kaznenog djela. Ukoliko građani odlaze na godišnji odmor, preporučljivo bi bilo ostaviti svoj dom na brigu susjedu ili osobi od povjerenja.

Pogledajte informaciju: provalne krađe.



Stranica