Kontakt policajac s djecom u dječjoj igraonici

  • Slika /PU_BP/2022/Vrpolje/Djecja igraonica.jpg
  • Slika

Susret kontakt policajca i djece je ojačao prijateljske odnose i osnažio povjerenje djece u policiju, te je pritom ostvarena interaktivna komunikacija sa djecom koja nisu krila svoje oduševljenje

Foto: PU brodsko-posavska

Policijskim službenicima Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje su vrlo važni kontakti i komunikacija sa djecom, te dobra suradnja sa lokalnom zajednicom.
Tako su i ovaj puta policijski službenici u zajedničkoj suradnji sa Udrugom za cjelovit i slobodan razvoj djece „Leptir“, nastavili sa provođenjem preventivnih aktivnosti. Posjetili su dječju igraonicu „Pčela“ u Oprisavcima.

Kontakt policajac Luka Pastuović je pritom, prilagodivši se uzrastu djece razgovarao sa istima, te im pojasnio i približio policijski poziv, aktivnosti i zadaće.

Susret kontakt policajca i djece je ojačao prijateljske odnose i osnažio povjerenje djece u policiju, te je pritom ostvarena interaktivna komunikacija sa djecom koja nisu krila svoje oduševljenje.
Djeca su svoju znatiželju potkrijepila postavljanjem interesantnih pitanja na koje je odgovarao njihov kontakt policajac.   

Stranica