Kod osumnjičenog pronađeni otuđeni predmeti koji će biti vraćeni vlasnicima - neovlašteno posjedovao i drogu

Slika /PU_BP/Droga2018/2.png

Pretragom je kod osumnjičenika pronađeno i otuđeno i pretrage pronađeno i oduzeto 229,27 grama droge marihuane, te tri stabljike indijske konoplje (visine od 74 do 93 cm)

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom  Vrpolje, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Prilikom uhićenja (19. listopada, u 21.35 sati), od osumnjičenog je oduzeto 3,40 grama droge marihuane koju je neovlašteno posjedovao.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 23-godišnjak, tijekom noći, 18./19. listopada, u Slavonskom Brodu iz tvrtke za proizvodnju i usluge, otuđio odjevne predmete (vlasništvo 55-godišnjaka), laptop sa torbom, digitalni fotoaparat sa dodatnom opremom (vlasništvo udruge), te laptop (vlasništvo tvrtke za proizvodnju i usluge).

Dana 20. listopada, temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražen je dom i prostorije koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom su pronađeni svi otuđeni predmeti, te će biti vraćeni vlasnicima. Također je prilikom pretrage pronađeno i oduzeto 229,27 grama droge marihuane, te tri stabljike indijske konoplje (visine od 74 do 93 cm).

Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Stranica