Kod 19-godišnjaka pronađena marihuana

Slika /PU_BP/Droga2018/droga 3.jpg

Policija će i dalje provoditi mjere i radnje u cilju suzbijanja zlouporabe droga na području Policijske uprave brodsko-posavske

Foto: Ilustracija

Policijski službenici su u četvrtak, 1. lipnja oko 19:20 sati u Slavonskom Brodu na ulici zatekli 19-godišnjaka koji je kod sebe imao 35 grama droge marihuana. Daljnjim postupanjem policijskih službenika, 19-godišnjak im je predao još 76,61 gram droge marihuane i jednu digitalnu vagu. Protiv osumnjičenika slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

Pronađena droga i na graničnom prijelazu
Policijski službenici granične policije su u suradnji sa djelatnicima Carine u četvrtak, 1. lipnja oko 12:35 sati na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na ulazu u R. Hrvatsku kontrolirali 24-godišnjaka koji je upravljao sa osobnim automobilom. Prilikom granične kontrole kod njega je pronađeno 0,30 grama droge marihuana. Protiv osumnjičenika je podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
 
Kod vozača i suvozača pronađen kokain i teleskopska palica
Također, 1. lipnja oko 22:45 sati policijski službenici Interventne jedinice policije su zaustavili i kontrolirali osobni automobil kojim je upravljao 23-godišnjak, a s njim u vozilu su se nalazila dva putnika u dobi od 24 i 22 godine. Prilikom postupanja 23-godišnji vozač je policajcima predao teleskopsku palicu, dok je 24-godišnjak kod sebe imao 0,56 grama droge kokain. Od obadvojice su oduzeti predmeti, te protiv njih slijede optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
 

Stranica