Kazneno djelo ubojstva

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/krim.jpg

U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj nestanak je prijavljen 19. studenoga

U vezi prijavljenog nestanka 47-godišnjakinje i sumnje u kazneno djelo ubojstva, niže je slijedeća informacija:

Nestanak 47-godišnje Zorice Fadljević, prijavljen je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj dana 19. studenoga. Prema prvim informacijama 47-godišnjakinja se u Slavonskom Brodu, dana 18. studenoga oko 17 sati, sastala sa nepoznatom ženskom osobom i udaljila u nepoznatom smjeru.

Policijski službenici su odmah po prijavi nestanka započeli sa mjerama traganja i specifičnim kriminalističkim istraživanjem. U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, a u okviru kriminalističkog istraživanja, provedene su  određene mjere i radnje. Pritom su zbog sumnje u kazneno djelo ubojstva na štetu 47-godišnjakinje, uhićene dvije osobe (60-godišnjakinja i 62-godišnjak). Osumnjičeni su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te potom mjerodavnom Državnom odvjetništvu na daljnje postupanje. Dana 23. studenoga, sudac istrage Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor, te su policijski službenici 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka predali u zatvor u Požegi.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i traganje, a s obzirom na to da tijelo oštećene nije pronađeno, molimo građane ukoliko imaju bilo kakvu informaciju da odmah dojave policiji ili Županijskom državnom odvjetništvu.

Stranica