Kaznena djela krađe

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/krim.jpg

Pronađeni moped je vraćen vlasniku

U petak, dana 31. srpnja, u 22.10 sati u Slavonskom Brodu, u Osječkoj ulici, prometni policajci su pronašli moped, koji je otuđen noć ranije zajedno sa kacigom i osobnim predmetima i dokumentima vlasnika. Pronađeni moped je vraćen vlasniku.
Dana 1. kolovoza, u poslijepodnevnim satima, u Slavonskom Brodu, u Svačićevoj ulici (sa stubišta otključane zgrade), otuđeno je ortopedsko pomagalo.                  
Dana 1./2. kolovoza, u Podvinjskoj ulici (Sl. Brod), otuđen je osobni automobil, kojega je vlasnik ostavio otključanog i sa ključevima u kontakt bravici.
Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska počinitelja spomenutih kaznenih djela krađe te otuđenih predmeta.
Građani zaključavajte svoje osobne automobile!
U vezi kaznenih djela krađe osobnih automobila, te krađe predmeta iz unutrašnjosti istih, a o čemu smo izvijestili u dnevnoj informaciji od 28. srpnja, policija ponovno podsjeća vlasnike na obveze zaključavanja osobnih automobila. Također je važno, kako ne bi postali žrtvom kaznenih djela, ne ostavljati u unutrašnjosti automobila osobne predmete (torbice, novčanike, laptope i sl.), niti druge vrijednosti.

Foto: Ilustracija

Stranica