Kaznena djela imovinskog karaktera

Slika PU_BP/IMG_1431-polic.vozilo.jpg

Dana 30. studenoga, oko 18.40 sati, te oko 19.15 sati, na području Slavonskog Broda, u dva slučaja, nepoznata muška osoba je od zaposlenica (u dobi od 36 i 55 godina) u trgovini, zatražila žvakaće gume, a u trenutku otvaranja  

Foto: PU brodsko-posavska 

Dana 30. studenoga, oko 18.40 sati, te oko 19.15 sati, na području Slavonskog Broda, u dva slučaja, nepoznata muška osoba je od zaposlenica (u dobi od 36 i 55 godina) u trgovini, zatražila žvakaće gume, a u trenutku otvaranja kase i naplate iz otvorene kase uzela i otuđila nekoliko stotina kuna. Policija traga za počiniteljima ili počiniteljem kaznenih djela drske krađe.

Dana 30. studenoga, u vremenu od 15 do 16 sati, u Slavonskom Brodu, Mostarska ulica, u kuću 83-godišnjaka, došle su dvije mlađe ženske osobe, rekavši da mjere tlak i vrše masažu. Ulaskom u unutrašnjost kuće, iskoristile su nepažnju vlasnika, otuđivši pritom veći novčani iznos (nekoliko desetaka tisuća kuna). Policija traga za počiniteljima kaznenog djela krađe.

U subotu, (30. studenoga), oko 16.25 sati, u Slavonskom Brodu, na autobusnom kolodvoru, nepoznata osoba je iskoristila nepažnju 32-godišnjakinje, otuđivši joj torbu sa novcem, mobitelima, dokumentima i dr., oštetivši vlasnicu za više tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem kaznenog djela krađe.



Stranica