Kada je uočio policajce sumnjivac je počeo bježati

Slika /PU_BP/Uhićenja2018/handcuffs-2102488_1280[1].jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz područja kriminaliteta droga, policijski službenici su istog pregledali, te pronašli i oduzeli  staklenku u kojoj se nalazilo 25 paketića sa drogom marihuanom, ukupne težine 38,18 grama

Foto: Ilustracija

Prilikom nadzora u sklopu aktivnosti suzbijanja zlouporabe droga, u Slavonskom Brodu, Naselje Slavonija, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, dana 28. siječnja, oko 3 sata, uočili su 18-godišnjaka koji se, ugledavši policijske službenike, dao u bijeg trčeći, no policijski službenici su ga ubrzo u Svačićevoj ulici sustigli i uhvatili.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz područja kriminaliteta droga, policijski službenici su istog pregledali, te pronašli i oduzeli  staklenku u kojoj se nalazilo 25 paketića sa drogom marihuanom, ukupne težine 38,18 grama.

Policijski službenici protiv 18-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Stranica