Jedan uhićen u Zagrebu, drugi i Slavonskom Brodu

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IMG_0756-lisice.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su nad obojicom proveli kriminalističko istraživanje, utvrdivši da su dvojica 29-godišnjaka počinili tri kaznena djela teške krađe.

Foto: Ilustracija

Na području Zagreba, dana 5. veljače, u 18 sati, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, uhitili su 29-godišnjaka, a u Slavonskom Brodu, u 21.15 sati, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, uhitili su drugog 29-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su nad obojicom proveli kriminalističko istraživanje, utvrdivši da su dvojica 29-godišnjaka, na području Slavonskog Broda, počinili tri (3) kaznena djela teške krađe.
Policija ih sumnjiči da su u tri navrata, u vremenu od 24. studenoga 2020. godine do 25. siječnja 2021. godine, na Trgu hrvatskog proljeća, u Budakovoj i Horvatovoj ulici, provalili u pet (5) aparata za tople napitke, sokove i slatkiše, te jedan hladnjak, otuđivši novac, više raznih sokova i slatkiša.
Vlasnici su oštećeni za nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici protiv dvojice 29-godišnjaka podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu.

Stranica