Izvrstan policajac i sportaš šalje snažnu poruku

Slika PU_BP/ijp-kš.jpeg

Foto: Krešimir Šimić-Šima

U prepunoj Koncertno kazališnoj dvorani „Ivana Brlić Mažuranić“, u Slavonskom Brodu, u nedjelju je premijerno prikazan autobiografski dokumentarac pod nazivom „Smije li ratnik plakati“, i to pred mnoštvom koje nije moglo zadržati suze.

Glavni akter dokumentarca je policijski službenik Policijske uprave brodsko-posavske Krešimir Šimić, koji je 1992. godine, s tri i pol godine, ostao bez oca u Domovinskom ratu. Visoko motiviran, u znak sjećanja na svog pokojnog oca, te u čast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, Krešimir se odlučio na nesvakidašnji pothvat, trčati dionicu od Zagreba do Vukovara, u dužini od 350 kilometara. Cilj je Ovčara gdje se poklonio žrtvama Domovinskog rata.

Promocijom ovog dokumentarca, odličan policajac, te isto tako izvrstan sportaš, Krešimir Šimić-Šima, poslao je svima snažnu poruku, propagirajući ismeđu ostaloga zdrav način života. Vrlo često sudjeluje u sportskim natjecanjima, i onima koji iziskuju velike napore, nižući odlične rezultate. Uzor je ne samo radnim kolegama, već i mlađim naraštajima.

 

Kliknite na slijedeći link:

https://youtu.be/dFArgJM-_2U



Pisane vijesti