Izvješće o stanju događanja za vikend

Slika PU_BP/auto_policija03.jpg

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 30 kaznenih djela od kojih su svih 30 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 25 kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to 16 kaznenih djela krađe (četiri krađe i 12 krađa kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti), tri kaznena djela teške krađe, četiri kaznena djela oštećenja tuđe stvari i jedno kazneno djelo razbojništva.
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda dogodilo se osam prometnih nesreća od kojih dvije prometne nesreće s poginulim osobama, četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su smrtno stradale, dvije osobe su teško ozlijeđene, dok je sedam osoba zadobilo lake tjelesne ozlijede.
Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je 11 prekršaja i to osam prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i tri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.
 



Stranica