Informacija - vikend događaji

Slika PU_BP/Fotografija-0002-pol.sl.jpg

U strukturi kaznenih djela imovinskog karaktera, uglavnom je riječ o krađama i to iz otvorenih obiteljskih kuća, iz otključanih automobila, krađama mobitela, novčanika (tržnice, trgovine i dr.), odnosno krađama nezaključanih  

Foto: PU brodsko-posavska

Tijekom vikenda, na području policijske uprave, evidentirano je 17 kaznenih djela, od kojih su najbrojnija (15) kaznena djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodile se tri (3) prometne nesreće, od kojih dvije (2) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama (dvije osobe lakše ozlijeđeno) i jedna (1) prometna nesreća s materijalnom štetom. Također je evidentirano šest (6) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

U strukturi kaznenih djela imovinskog karaktera, uglavnom je riječ o krađama i to iz otvorenih obiteljskih kuća, iz otključanih automobila, krađama mobitela, novčanika (tržnice, trgovine i dr.), odnosno krađama nezaključanih bicikla ostavljenih bez nadzora i slično.

Iz policijski uprave, na redovitim konferencijama za medije, koje se održavaju ponedjeljkom, kontinuirano se apelira na građane da budu oprezni, te poduzmu određene mjere samozaštite, kako ne bi postali žrtvom nekog kaznenog djela.

 Pogledajte prethodni vikend sažetak.



Stranica