Informacija o stanju u prošlom tjednu

Slika PU_BP/auto_policija03.jpg

Na području policijske uprave od 21. do 28. siječnja, evidentirana su 53 kaznena djela od kojih je većina (32) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 20 prometnih nesreća, od kojih  

Foto: Ilustracija

Na području policijske uprave od 21. do 28. siječnja, evidentirana su 53 kaznena djela od kojih je većina (32) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 20 prometnih nesreća, od kojih tri (3) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško ozlijeđena, dvije osobe lakše ozlijeđene), te 17 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježeno je šest (6) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te šest (6) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Sukladno čl. 95 Obiteljskog zakona, policija je zatekla četiri (4) osobe mlađe od 16 godina u zabranjenom noćnom izlasku. Na graničnim prijelazima prometovalo je 157374 putnika i 57617 vozila.

Od 21. do 28. siječnja, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je šest (6) kaznenih djela. U području prometa, dogodilo se šest (6) prometnih nesreća od kojih jedna (1) s ozlijeđenim osobama (jedna osoba lakše ozlijeđena) i pet (5) prometnih nesreća s materijalnom štetom. Evidentirana su dva (2) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i tri (3) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška prometovalo je 49509 putnika i 19781 vozilo.

Na području Policijske postaje Okučani, od 21. do 28. siječnja, evidentirano je jedno (1) kazneno djelo imovinskog karaktera (krađa).  



Stranica