Građani, predložite lokacije na kojima će policijski službenici nadzirati promet!

Slika /PU_BP/Promet2021/Nadzor brzine21.4.2021.jpg

Građanima se pruža mogućnost odabira lokacija na kojima će policijski službenici nadzirati promet, te svoje prijedloge mogu dostaviti elektroničkim putem na e-mail adresu policijske uprave: brodsko-posavska@policija.hr

Foto: Ilustracija

Na području država članica Europske unije, a temeljem ROADPOL-ovog Plana aktivnosti za 2021. godinu, 19. lipnja od 7 sati do 20. lipnja 2021. godine do 7 sati, provesti će se 24-satni pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, provoditi će nadzor 19./20 lipnja, kontinuirano tijekom 24 sata. Nadzirati će na maksimalno mogućem broju lokacija, uz mijenjanje lokacija.

Građanima se pruža mogućnost odabira lokacija na kojima će policijski službenici nadzirati promet, odnosno provoditi alko testiranje i testiranje na droge sudionika u prometu.
Prikupljanje lokacija će se provesti od 4. do 15. lipnja 2021. godine, te pozivamo građane da predlože lokacije provođenja nadzora i svoje prijedloge dostave elektroničkim putem na e-mail adresu policijske uprave: brodsko-posavska@policija.hr

Po završetku prikupljanja lokacija, policijski službenici će uzeti u obzir predložene lokacije na kojima će nadzirati prisutnost alkohola i droge kod sudionika u prometu, te sukladno vlastitim procjenama.

Stranica