Građani još mogu predložiti lokacije za nadzor brzine

Slika PU_BP/brzina laser II.jpg

Vezano uz naše priopćenje od 30. ožujka 2018. godine, podsjećamo da će policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, kao i ostale policijske uprave, temeljem TISPOL-ovog plana aktivnosti za 2018. godinu, pojačano kontrolirati brzinu kretanja kroz 24-satnu akciju, koja će se na području Policijske uprave brodsko-posavske, provesti od 6 sati 18. travnja do 6 sati 19. travnja ove godine. Kako je specifičnost ove akcije u tome, što se u njeno provođenje mogu uključiti i građani na način da sudjeluju i predlažu lokacije na kojima žele mjerenje brzina u njihovim mjestima stanovanja, još jednom stoga podsjećamo građane da lokacije mogu predložiti policiji još do 13 travnja, tako da na mail adresu brodsko-posavska@policija.hr, pošalju svoj prijedlog lokacije za nadzor brzine. Na osnovu dostavljenih prijedloga, Služba policije će odabrati one lokacije na kojima je moguće vršiti nadzor brzine.  

Foto: PU brodsko-posavska

 Vezano uz naše priopćenje od 30. ožujka 2018. godine, podsjećamo da će policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske,  kao i ostale policijske uprave, temeljem TISPOL-ovog plana aktivnosti za 2018. godinu,  pojačano kontrolirati brzinu kretanja kroz 24-satnu akciju, koja će se na području Policijske uprave brodsko-posavske, provesti od6 sati 18. travnja  do 6 sati 19. travnja  ove godine.

Kako je specifičnost ove akcije u tome, što se u njeno provođenje mogu uključiti i građani na način da sudjeluju i predlažu lokacije na kojima žele mjerenje brzina u njihovim mjestima stanovanja, još jednom stoga podsjećamo građane da lokacije mogu predložiti policiji jošdo 13 travnja, tako da na mail adresu brodsko-posavska@policija.hr, pošalju svoj prijedlog lokacije za nadzor brzine. Na osnovu dostavljenih prijedloga, Služba policije će odabrati one lokacije na kojima je moguće vršiti nadzor brzine.



Stranica