Građani, donesite odluku o dragovoljnoj predaji i riješite se oružja bez sankcija!

Slika /PU_BP/2022/deragovoljna predaja.jpg

Građani i dalje mogu donijeti odluku o dragovoljnoj predaji oružja, bez ikakvih sankcija te pozvati policiju na broj 192. Anonimnost je zagarantirana, a dragovoljnom predajom sigurniji i sretniji život u obitelji i svom okružju bez oružja

Foto: ilustracija

Na području u nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske (od 11. srpnja do danas) šestero građana je donijelo odluke o dragovoljnoj predaji oružja te pozvalo policiju na broj 192.

Policijski službenici stručno osposobljeni za protueksplozijsku zaštitu po dolasku na dogovorenu lokaciju, na siguran su način preuzeli: 1 pušku M48, 1 ručnu bombu (improvizirana), 250 komada streljiva 7,62 mm, 6 okvira od automatske puške AK47, 162 komada streljiva 7,62 x 39 mm (od toga 150 kom obično i 12 kom pancirno zapaljivo), 35 komada nerasprskavajućeg streljiva od 14,5 mm, 1 protuavionski metak od 20 mm, 1 protuavionski metak od 14,5 mm te 1 upaljač za topničko streljivo.

Građani i dalje mogu donijeti odluku o dragovoljnoj predaji oružja koje još uvijek posjeduju, bez ikakvih sankcija te pozvati policiju na broj 192. Anonimnost je zagarantirana, a dragovoljnom predajom sigurniji i sretniji život u obitelji i svom okružju bez oružja.

Prethodno objavljena vijest:

Jedna osoba donijela odluku o dragovoljnoj predaji oružja i pozvala policiju       
 
Građani pronašli oružje i odmah pozvali policiju
 

Stranica