Fizički nasrnuo na zaposlenicu

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/lisice.jpg

Policijski službenici su 30-godišnjaka priveli u prostorije policijske postaje. Alkotestom je u njegovu organizmu očitan koncentracija alkohola od 2,42 promila te mu je ponuđena liječnička pomoć koju je odbio  

Foto: ilustracija

U unutrašnjosti ugostiteljskog objekta na području Općine Okučani, dana 6 kolovoza, oko 18.10 sati, javni red i mir je narušavao 30-godišnjak, koji je od zaposlenice zatražio alkoholno piće.

Nakon što ga je zaposlenica odbila uslužiti jer je bio vidno alkoholiziran, 30-godišnjak je na nju vikao te tjelesno napao udarivši istu, kao i vlasnicu ugostiteljskog objekta. Nakon toga je bacio stolicu i udaljio se na terasu objekta, gdje je nastavio vikati, galamiti i vrijeđati navedene.

Policijski službenici su 30-godišnjaka priveli u prostorije policijske postaje. Alkotestom je u njegovu organizmu očitan koncentracija alkohola od 2,42 promila te mu je ponuđena liječnička pomoć koju je odbio. Također su i zaposlenice ugostiteljskog objekta odbile ponuđenu liječničku pomoć.

Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 

Stranica