Evocirana sjećanja na prometnu nesreću - veleposlanik Republike Kosovo zahvalio policiji

  • Slika /PU_BP/2022/Ostalo2022/VeleposlanikRK1.jpg
  • Slika

Gospodin Berishaj je načelniku uručio zahvalnicu, podsjetivši na tragičan događaj i veliku snagu uvezanosti žurnih službi. Posebno je izrazio zahvalnost policiji na ljudskoj dimenziji, koja je kroz svoj profesionalan angažman tog tragičnog dana iskazala humanost i spremnost.

Foto: PU brodsko-posavska

Na autocesti A3 kod Slavonskog Broda, prošle godine (25. srpnja), dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradalo 10 osoba, dok je 45 osoba ozlijeđeno, od kojih je 15 osoba teško ozlijeđeno (priopćenje za medije od 25. srpnja 2021. godine).

Danas je dr. Martin Berishaj, veleposlanik Republike Kosovo u Republici Hrvatskoj sa suradnicima (Sefadin Kuci ataše za migracije i Shpend Zogaj vojni izaslanik), obišao mjesto prometne nesreće, gdje je u znak sjećanja na stradale položio vijenac.

Veleposlanik je sa suradnicima također posjetio načelnika policijske uprave Antuna Valića, kojom prilikom je izrazio zahvalnost policijskim službenicima Policijske uprave brodsko-posavske i Postaji prometne policije Slavonski Brod te njihovim načelnicima. Gospodin Berishaj je načelniku uručio zahvalnicu, podsjetivši na tragičan događaj i veliku snagu uvezanosti žurnih službi.

Posebno je izrazio zahvalnost policiji na ljudskoj dimenziji, koja je kroz svoj profesionalan angažman tog tragičnog dana iskazala humanost i spremnost.
Kroz evociranja sjećanja, veleposlanik se također zahvalio na zahvalnicama koje je policijska uprava uručila djelatnicima Veleposlanstva Republike Kosovo za pomoć i suradnju.

Stranica