Edukativno predavanje „Sigurno u prometu – prometna kultura“ za učenike nižih razreda

Slika /PU_BP/2024/IMG-d99193d4fa560b908b7af317e03ab508-V.jpg

Ovaj edukativni događaj dio je šireg programa prevencije prometnih nesreća i sigurnosnih akcija koje se provode na području Brodsko-posavske županije

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 4. listopada, u prostorijama Lovačkog društva „Orljava“ u Slavonskom Kobašu, održano je edukativno predavanje na temu „Sigurno u prometu - prometna kultura“, namijenjeno učenicima od prvog do četvrtog razreda područne škole Slavonski Kobaš.

Predavanje je održao policijski službenik Postaje prometne policije Slavonski Brod, s ciljem podizanja svijesti o prometnoj sigurnosti među najmlađima, pružajući im korisne informacije i praktične savjete o pravilnom ponašanju u prometu.

Ova inicijativa realizirana je u suradnji Postaje prometne policije Slavonski Brod, Lovačkog društva „Orljava“ Slavonski Kobaš, Osnovne škole Stjepan Ilijašević i Brodsko-posavske županije, uz podršku 1. Udruge kobaških stočara.

Ovaj edukativni događaj dio je šireg programa prevencije prometnih nesreća i sigurnosnih akcija koje se provode na području Brodsko-posavske županije.
 

Stranica